Ισπανία

Κάτι τρέχει με τον Μέσι…

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει με την Μπαρτσελόνα ούτε απέναντι στην Εσπανιόλ συμπληρώνοντας τέσσερα ματς χωρίς γκολ. Και έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που συνέβη αυτό…

Τι συμβαίνει με τον Λιονέλ Μέσι; Ο Αργεντινός σούπερ σταρ διανύει περίοδο δυστοκίας, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στη χθεσινή αγχώδη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Εσπανιόλ (1-0) στο «Καμπ Νου».

Ο «Λέο» συμπλήρωσε τέσσερα ματς (με Οσασούνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Θέλτα και Εσπανιόλ) και συνολικά 300 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από τον Απρίλιο του 2011! Τότε δεν είχε βρει δίχτυα απέναντι σε Σαραγόσα, Σεβίλλη, Χετάφε και Βιγιαρεάλ.

Το τελευταίο γκολ του Μέσι είχε καταγραφεί στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν είχε ανοίξει το σκορ στο 21ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αλμερία (0-2) προτού αποχωρήσει τραυματίας.

Η μεγαλύτερη περίοδος ανομβρίας του ήταν τη σεζόν 2007/08, όταν έμεινε για οκτώ ματς μακριά από το γκολ μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2007 και του Φεβρουαρίου του 2008.

Δείτε τα στιγμιότυπα του Μέσι από το χθεσινό ματς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x