Δελτία Τύπου

Κερδίστε μία ιταλική ενεργειακή σόμπα πέλλετ!

Για οικονομία στην θέρμανση με μόλις 0,30€/ώρα και κάλυψη έως 60 τ.μ.!

Η «Ξανθάκος - Διακλαδωτοί Αγωγοί Α.Β.Ε.Ε.» προσφέρει μία αερόθερμη σόμπα πέλλετ Preziosa Steel που συνδυάζει την οικονομία στην θέρμανση με το διαχρονικό και καλαίσθητο design και την κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια που εγγυάται η La Nordica -Extraflame. Αποδίδει 5,5kW, που επαρκούν για την θέρμανση χώρων έως και 60 τετραγωνικά μέτρα με μόλις 0,30€ την ώρα!

Στείλτε sms στο 19000 γράφοντας SPORTFM κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και τη λέξη ΞΑΝΘΑΚΟΣ και μπείτε στην κλήρωση του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου, για μία ιταλική ενεργειακή σόμπα πέλλετ, αερόθερμη, αξίας 1.250€!
(Χρέωση sms: 1,23€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

Όροι διαγωνισμού:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Στον προωθητικό διαγωνισμό «Κερδίστε μία ιταλική ενεργειακή σόμπα πέλλετ!» δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοχοι κινητού τηλεφώνου οι οποίοι κατοικούν στην Ελλάδα.
2. Στο διαγωνισμό δε δικαιούνται να συμμετάσχουν οι εργοδοτούμενοι και οι σύζυγοι και συγγενείς τους μέχρι πρώτου βαθμού των εταιρειών Ο.Μ.Μ.Ε. Α.Ε. και Ξανθάκος - Διακλαδωτοί Αγωγοί Α.Β.Ε.Ε.
3. Για τη συμμετοχή δεν είναι απαραίτητη η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.
4. Για να λάβει κάποιος μέρος στη κλήρωση θα πρέπει να στείλει με γραπτό μήνυμα (SMS) την λέξη ΞΑΝΘΑΚΟΣ στον αριθμό 19000 (χρεώση/sms: 1,23€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Κάθε SMS αποτελεί μια μόνο συμμετοχή στη κλήρωση ενώ κάποιος μπορεί να συμμετέχει στη κλήρωση όσες φορές θέλει.
5. Ο Διαγωνισμός αρχίζει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 και λήγει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013, στις 12:00.
6. Η κλήρωση του Δώρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει έναν (1) νικητή και έναν (1) αναπληρωματικό.
7. Το δώρο του διαγωνισμού είναι μία ενεργειακή αερόθερμη σόμπα πέλλετ Preziosa Steel χρώματος μπεζ ισχύος 2,6-5,5 kW με κωδικό 1270754 και σειριακό αριθμό 55958177. Για την παραλαβή του δώρου του, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από τη Γραμματεία του Διοργανωτή. Η παραλαβή θα γίνει από την έκθεση της Ελευσίνας μέχρι τις 28.2.2014 με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
8. Το δώρο είναι συγκεκριμένο και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρήμα ούτε να ανταλλαγεί με άλλα.
9. Ο Διοργανωτής του διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το προωθητικό πρόγραμμα ή να προβεί σε τροποποίηση των όρων και των χρόνων αυτού, οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Ο Διοργανωτής διατηρούν το δικαίωμα προβολής του διαγωνισμού και των νικητών στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος αναφορικά με την προβολή του προϊόντος.
11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και των κανονισμών του παρόντος διαγωνισμού.
12. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας του διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν θα είναι πλέον δυνατές, όσες πραγματοποιηθούν μετά από τη χρονική διάρκεια αυτή θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και δεν θα δεσμεύουν τους διοργανωτές. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές τεκμαίρεται να αποδέχονται τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση δώρων μετά τη λήξη του διαγωνισμού ή άλλως πως.
13. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x