Επικαιρότητα

Κικίλιας σε Τζανακόπουλο: Μην αγχώνεστε, πάμε σε τηλεμαχία όποτε θέλετε

«Μην αγχώνεστε. Μιλάω πάντα ξεκάθαρα. "Όποτε θέλετε" σας είπα» έγραψε σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ απαντώντας σε μεταμεσονύχτιο tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου

Έτοιμος για την τηλεμαχία την οποία ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε με νέα του ανάρτηση το πρωί της Τετάρτης ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Απαντώντας, δε, σε ανάρτηση ακριβώς τα μεσάνυχτα του κ. Τζανακοπούλου με την οποία τον καλούσε να τοποθετηθεί επί της προσκλήσεως, ο κ. Κικίλιας κάλεσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μην αγχώνεται υπογραμμίζοντας ότι «μιλάω πάντα ξεκάθαρα. "Όποτε θέλετε" σας είπα».





Ο διάλογος των δύο ξεκίνησε όταν ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σχολίασε τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ΕΡΤ ότι «για πρώτη φορά στα επτά χρόνια κλείνει η αξιολόγηση».



Ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε «ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός».



Στο σημείο εκείνο παρενεβλήθηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου που προσκάλεσε τους δύο πολιτικούς στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Δεκτή η πρόταση» απάντησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με τον Βασίλη Κικίλια να απαντά επίσης θετικά καρφώνοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για «διγλωσσία» σχετικά με το πλεόνασμα και τα αντίμετρα.





Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x