Ιταλία

Κόντρα Μίλαν-Γιουβέντους για ένα τηλεοπτικό ριπλέι (video)

Στα μαχαίρια Μίλαν και Γιουβέντους με αφορμή το πρώτο γκολ της «Κυρίας» στο 3-1 του Σαββάτου. Για παραποίηση της γραμμής του ριπλέι για να φαίνεται πως ο Τέβες καλυπτόταν μιλούν οι «ροσονέρι».

Άγρια διαμάχη ξέσπασε στην Ιταλία ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια. Η Γιουβέντους νίκησε το Σάββατο 3-1 τη Μίλαν, αλλά το πρώτο γκολ, από τον Κάρλος Τέβες, αμφισβητήθηκε ως οφσάιντ. Το τηλεοπτικό ριπλέι που προβλήθηκε με καθυστέρηση έδειξε με τη βοήθεια της γραμμής πως ο Αργεντινός καλυπτόταν, αλλά οι «ροσονέρι» αντιδρούν και κάνουν λόγο για σκόπιμη καταστρατήγηση της γεωμετρίας και της… προοπτικής.

«Σας φαίνονται παράλληλες αυτές οι δύο γραμμές που έβγαλε η τηλεόραση της Γιουβέντους; Εμάς όχι», ανέφερε το σχετικό ντοκουμέντο στο Twitter της Μίλαν.




Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, δεν έμεινε εκεί. «Σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες στη Serie A, η τηλεοπτική παραγωγή για τους εντός έδρας αγώνες της Γιουβέντους γίνεται από την ίδια. Εσκεμμένα δεν έδειξαν το ριπλέι του πρώτου γκολ. Θα κάνω φασαρία στο επόμενο ΔΣ της λίγκας για να μη μπορεί μια ομάδα να ελέγχει την εικόνα στους αγώνες της. Δεν μπορούν να μας δείχνουν ό,τι θέλουν!», τόνισε.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της Μίλαν αναφερόταν το εξής: «Η αλαζονεία είναι χαρακτηριστικό της Γιουβέντους και κάτι από το οποίο δεν μπορείς να γλιτώσεις. Θα ήταν άσκοπο να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Όμως είναι καλό ότι συμφώνησαν να ανοίξουμε τη συζήτηση για την παραγωγή της τηλεοπτικής εικόνας μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x