Betmasters

Κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Φιτέσε

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη μη ήττα της Θέλτα στο «Βιθέντε Καλντερόν», απέναντι στους προβληματικούς «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Το μεγάλο ζήτημα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, ακόμη και πέρυσι στο διάστημα της μεγάλης ακμής της, αποτελεί η διαχείριση του τίτλου του φαβορί. Φάνηκε και στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό περίτρανα, όπου οι αλλαγές σύνθεσης του Αργεντινού προπονητή της την μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να χάσει δικαιολογημένα με κάτω τα χέρια. Οι Καστιγιάνοι αντιδρούν καλύτερα στα «μεγάλα» ματς, όπου καλούνται να καταστρέψουν και όχι να δημιουργήσουν παιχνίδι.

Αυτόματα σε αγώνες όπως με τους «ερυθρόλευκους», που η μπάλα θα μείνει στα πόδια τους χωρίς να γνωρίζουν τι πρέπει να την κάνουν, από φαβορί γίνονται τρανταχτό αουτσάιντερ. Φέτος δεν κέρδισαν στην έδρα της Βαγιεκάνο (0-0), επικράτησαν στο «Καλντερόν» της Εϊμπάρ (2-1), ενώ προς το τέλος της περυσινής σεζόν (που κατέκτησαν και το πρωτάθλημα) σχεδόν σε όλα τα «μικρά» παιχνίδια εντός επικράτησαν οριακά και στο γκολ όπου το έπραξαν.

Με απλά λόγια το 1,35 των Μαδριλένων απέναντι στη Θέλτα δεν παίζεται, ειδικά χωρίς Μάντζουκιτς που έσπασε τη μύτη του από την αγκωνιά του Κασάμι και θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός κι από τη στιγμή που αντί για τον Κουρτουά, φέτος κάτω από τα δοκάρια της Ατλέτικο είναι οι Μογιά και Όμπλακ! Οι Γαλικιάνοι έχουν βρει δίχτυα και στα τρία ματς πρωταθλήματος κι αν ήταν λίγο πιο σοβαροί με τη Σοσιεδάδ (2-2 στο 92΄) θα κρατούσαν το υπέρ τους 2-0.

Αν δεν παίξει ο χρήσιμος μεσοεπιθετικά Νολίτο είναι θέμα για τη Θέλτα, όμως η τιμωρία του Ντιέγκο Σιμεόνε από τον πάγκο («συμμετέχει» ποικιλοτρόπως στην εξέλιξη του αγώνα) και όλα όσα αναφέρθηκαν μάς οδηγούν στη διπλή ευκαιρία της ομάδας από το Βίγκο. Συμπληρωματικά το ίδιο στοίχημα στη Χέρενφεϊν θα κλείσει τη δυάδα, με τη Φιτέσε να εμφανίζεται προβληματική στην εκκίνηση της σεζόν στην Ερντιβίζιε. Οι «καρδιές» είναι χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και σε καλύτερη κατάσταση, απουσιάζει ο Γεωργιανός βασικός στόπερ Κασία για το κλαμπ του Άρνεμ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

288. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΘΕΛΤΑ: Χ2-ΔΕ (2,55)
294. ΦΙΤΕΣΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΪΝ: Χ2-ΔΕ (1,90)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x