Μπάμπης Χριστόγλου

Κοιτάζει αλλιώς το αύριο o Θρύλος, παρά τον αποκλεισμό

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει για την ήττα αποκλεισμό στο «Ολντ Τράφορντ» και για την διαχείριση της επόμενης ημέρας

Ο Ολυμπιακός είχε προίκα το 2-0 από το «Καραϊσκάκη». Είχε όμως ν’ αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο brand name της Ευρώπης, που σίγουρα θα έπαιρνε κάποια βοήθεια από την διαιτησία. Είχε και την γκίνια ο Ολυμπιακός με τις τεράστιες ευκαιρίες που έχασε, από τις λίγες φορές, που ελληνική ομάδα σε τόσο δύσκολη έδρα έχει χάσει τόσες, είχε σε κακή μέρα, πολλά από τα ατού της άμυνας του και τελικά, δεν έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Έχει δικαίωμα όμως, να φιλοδοξεί και να ονειρεύεται για την επόμενη ημέρα.

Δίχως να έχω πρόθεση να τα φορτώσω όλα στη διαιτησία, θεωρώ πως ο Ολλανδός έπαιξε 80-20 υπέρ των Άγγλων. Από την άλλη θαρρώ πως και ο Ολυμπιακός έβγαλε τα μάτια, και μόνος του. Ο Μανωλάς και ο Μαρκάνο δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή μέρα και αυτό κόστισε πολύ. Όπως και η τοποθέτηση του Ρομπέρτο στο καθοριστικό 3ο γκολ, σε μια φάση που ο Ισπανός γκολκίπερ στην καλή του μέρα, την είχε εύκολα. Από την άλλη ωστόσο, δεν μπορεί να έχει κάποιος και παράπονα, από τη στιγμή που ο Θρύλος έκανε φάσεις. Μάλιστα 3-4 απ’ αυτές ήταν καθαρές που δύσκολα μπορεί να θυμηθεί κανείς να έχει κάνει άλλη ελληνική ομάδα, σε τόσο απαιτητική και δύσκολη έδρα.

Η εικόνα της Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ημίωρο, που έπαιζε, σαν τις δικές μας ομάδες που παλεύουν να κρατήσουν αποτέλεσμα και βρίσκονται στα κάτω στρώματα της κατάταξης λέει πολλά. Οι ομάδες χτίζονται και από μεγάλες προκρίσεις και από αποκλεισμούς. Όλη η φετινή πορεία, μπορεί ν’ αποτελέσει τη βάση για να φτιάξει ένα ακόμα πιο ισχυρό, αγωνιστικά, οικοδόμημα ο Ολυμπιακός, που έκανε μια μεγάλη πορεία φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό και σε αυτά τα παιδιά, που τα έδωσαν όλα αξίζουν μόνο μπράβο και συγχαρητήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x