Πόλο

Κολόμβος: «Ήταν σαν να περιμένουμε ότι το παιχνίδι θα... κερδηθεί μόνο του»

Στην αδράνεια που έδειξε ο Ολυμπιακός στον τελικό με τη Βουλιαγμένη στάθηκε ο Χριστόδουλος Κολόμβος. «Η διαιτησία ήταν κάπως περίεργη σήμερα», σχολίασε ο φουνταριστός των «ερυθρόλευκων».

Στην συγκέντρωση που χάθηκε για τον Ολυμπιακό απέδωσε την ήττα από τη Βουλιαγμένη στον τελικό του Κυπέλλου ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο φουνταριστών των ερυθρόλευκων σχολίασε την άσχημη εικόνα της ομάδας του, αλλά και την απουσία του Γιάννη Φουντούλη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την απώλεια του Κυπέλλου:«Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Ήταν σαν να μην είχαμε μπει για τελικό, δηλαδή σαν να περιμέναμε να είχαμε και άλλο χρόνο και επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα κάποια στιγμή θα το πάρουμε και θα κερδηθεί από μόνο του. Έπρεπε να το κερδίσουμε εμείς και δεν το κάναμε. Όποια φορά προηγηθήκαμε με δύο γκολ (2-0 και 5-3) πάντα χαλαρώναμε και δεχόμασταν κατευθείαν γκολ. Είχαμε γκρίνια και ασχοληθήκαμε με τους διαιτητές. Η διαιτησία ήταν κάπως περίεργη σήμερα, δεν μιλάω ποτέ για αυτήν. Εμείς χάσαμε το μυαλό μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Βουλιαγμένη, η οποία ήταν πολύ καλή σήμερα και δικαίως πήρε τον τίτλο».

Για την απουσία του Γιάννη Φουντούλη: «Είναι ένας παίκτης πολύτιμος, εμείς είμαστε καλύτεροι και με μείον έναν και δύο και τρεις παίκτες αλλά ποτέ δεν είμαστε καλύτεροι αν δεν παίξουμε καλύτερα. Σήμερα ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x