Europa League

Κουσέιρο: «Φοβερή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Την δυσκολία του πέμπτου ομίλου του Europa League τόνισε ο Ζοσέ Κουσέιρο στις δηλώσεις του μετά την κλήρωση που έφερε την Εστορίλ απέναντι στον Παναθηναϊκό. «Στόχος να νικήσουμε έστω σε ένα ματς» είπε

Το δύσκολο έργο που αναμένεται να έχει η Εστορίλ στον πέμπτο όμιλο του Europa League –όπου βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός- τόνισε ο Ζοσέ Κουσέιρο.

Ο προπονητής των Πορτογάλων χαρακτήρισε φοβερή ομάδα τους «πράσινους», ενώ τόνισε πως η Ντιναμό είναι το φαβορί του ομίλου.

«Ο Παναθηναϊκός είναι φοβερή ομάδα. Η Αϊντχόφεν συνηθίζει να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η Ντιναμό είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου», σχολίασε αρχικά, ενώ για τους στόχους της Εστορίλ σχολίασε:

«Είναι δύσκολος όμιλος, αλλά είναι φοβερή πρόκληση για εμάς. Ο πρώτος μας στόχος είναι να νικήσουμε ένα παιχνίδι και αν τα καταφέρουμε, να είμαστε στους δύο πρώτους».

Ριμπέιρο: «Να κάνουμε την έκπληξη»
Στη δυσκολία του ομίλου αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Εστορίλ, Τιάγκο Ριμπέιρο, τονίζοντας πως ο στόχος είναι να κάνει την έκπληξη:

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος, με ομάδες με μεγάλη παράδοση και εμπειρία. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη και θα είμαστε καλύτερα από πέρυσι. Θέλουμε τουλάχιστον να νικήσουμε ένα παιχνίδι στους ομίλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x