Επικαιρότητα

Κρήτη: Φοβήθηκε ότι θα μείνει έγκυος η 13χρονη & αποκάλυψε τον βιασμό

Η 13χρονη που φαίνεται να κακοποιούνταν από τον ίδιο της τον πατέρα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Αποφάσισε να μιλήσει επειδή φοβήθηκε εγκυμοσύνη.

Η 13χρονη που φαίνεται να κακοποιούνταν από τον ίδιο της τον πατέρα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Αποφάσισε να μιλήσει επειδή φοβήθηκε εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Σφακιανάκη, η χάλια ψυχολογική κατάσταση ήταν και ο λόγος που οι Αρχές δε συνέλαβαν άμεσα τον κατηγορούμενο. Το κοριτσάκι δεν ήταν σε θέση να καταθέσει, εάν πρώτα δεν επισκεπτόταν παιδοψυχολόγο. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Σφακιανάκη, τα ψυχολογικά τραύματα που αποκόμισε από τη σεξουαλική, αλλά και τη σωματική βία που δεχόταν από τον πατέρα της η ανήλικη ήταν αρκετά για να νοσηλευτεί δύο φορές τους τελευταίους μήνες: μία τον περασμένο Μάρτιο κι άλλη μία το Φεβρουάριο.



«Κατήγγειλε το περιστατικό αφού δεν άντεχε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης, καθώς η μικρή φέρεται να τραβούσε το "Γολγοθά" της μόνη της όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να έχει μιλήσει σε κανέναν...

Στο μεταξύ, προκαλεί ανατριχίλα ο λόγος για τον οποίο η μικρή πήρε τη γενναία απόφαση και κατήγγειλε τον πατέρα της στις διωκτικές Αρχές.

«Ο φόβος ότι αυτό το πράγμα δε θα σταματούσε, αλλά και το ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μείνει και έγκυος» από τον ίδιο της τον πατέρα ήταν οι αιτίες που, σύμφωνα με τον κ. Χαράλαμπο Σφακιανάκη, ώθησαν το κορίτσι να ζητηθεί τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: Neakriti.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x