Επικαιρότητα

Ξάνθη: Πέταξε τα κλοπιμαία αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει - Αναζητείται ο συνεργός του

Οι δράστες είχαν αρπάξει από το εσωτερικό του σπιτιού 450ευρώ και μία τσάντα που είχε μέσα 2 φορητούς υπολογιστές, μία ηλεκτρονική και μία ηλεκτρική συσκευή, ένα ρολόι, 3 τηλέφωνα και 2 πορτοφόλια.

Πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκαν δυο νεαροί διαρρήκτες μόλις βγήκαν από το σπίτι που είχαν "αδειάσει" στην πόλη της Ξάνθης και τράπηκαν σε φυγή, πετώντας πίσω τους τα κλοπιμαία! Ο ένας από αυτούς, όμως, συνελήφθη.

Οι δράστες είχαν αρπάξει από το εσωτερικό του σπιτιού 450 ευρώ και μία τσάντα που είχε μέσα δύο φορητούς υπολογιστές, μία ηλεκτρονική και μία ηλεκτρική συσκευή, ένα ρολόι, τρία τηλέφωνα και δύο πορτοφόλια. Στη θέα των αστυνομικών την πέταξαν κι έτσι βρέθηκε με ακέραιο το περιεχόμενό της και αποδόθηκε στον δικαιούχο. Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. καταδίωξαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και κατάφεραν να το εγκλωβίσουν.

Ο ένας από τους διαρρήκτες, όμως, είχε αποβιβαστεί και κατάφερε να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο Έλληνα συνεργό του που προσήχθη στην Ασφάλεια. Στην κατοχή του και στο όχημα, που κατασχέθηκε ως μέσο για τη διάπραξη εγκλήματος, βρέθηκαν 300 ευρώ, ένα διαρρηκτικό εργαλείο και διάφορα κοσμήματα για τα οποία ερευνάται από πού έχουν κλαπεί. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που του άσκησε δίωξη για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και τον άγνωστο προς το παρόν συνεργό του.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x