Στίβος

Ξεκινάει στο Διασυλλογικό ο Τσάκωνας

Με το βλέμμα στους αγώνες του ανοιχτού στίβου και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου συνεχίζει την προετοιμασία του ο Λυκούργος Τσάκωνας.

Ο πρωταθλητής των σπριντ θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν το ερχόμενο Σάββατο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, ωστόσο στόχος του είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα τέλη Μαΐου για τη συμμετοχή του στα δυνατότερα μίτινγκ.

Ο 27χρονος πρωταθλητής έχει προγραμματίσει να πάρει μέρος σε κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και σε κάποια στην Ελλάδα.

«Είμαι ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα προετοιμασία μου. Τα αποτελέσματα, όμως, θα τα δούμε στα κουλουάρ. Θα κάνω την αρχή το Σάββατο με το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, όπου θα τρέξω 100 μέτρα. Παράλληλα, περιμένω να επιβεβαιώσω τη συμμετοχή σε κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό για τον Ιούνιο. Δεν αποκλείω τον Μάιο να τρέξω και σε κάποια από τα μίτινγκ της Ελλάδας», τόνισε ο δεύτερος κορυφαίος αθλητής στην Ελλάδα στα 200 μέτρα.

«Υπάρχει, φυσικά, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων, αναμφίβολα, όμως, ο στόχος της χρονιάς είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου», κατέληξε ο Τσάκωνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x