Mini Football

Ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στο N'JOY UNI-League 13!

Τα 70 γκολ στην πρεμιέρα δείχνουν από νωρίς πώς θα εξελιχθεί η φετινή σεζόν!

Άντε και καλή αγωνιστική χρονιά για όλους! Η 13η σεζόν του N’JOY UNI-League ξεκίνησε και επίσημα πλέον με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των Αθηνών, με τις ομάδες να αφήνουν τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα τους και το θέαμα να είναι και πάλι υψηλού επιπέδου!

Αρκεί μάλιστα να ρίξει κανείς μια ματιά στα αποτελέσματα των πέντε πρώτων αγώνων του πρωταθλήματος των φοιτητών για να καταλάβει:

70 γκολ, εξαιρετικό θέαμα και τη βροχή που έπεφτε στους αγώνες των Επιστημόνων με τον Παρταλιακό και της ομάδας τους Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Klein Mein με την Atletico FC να κάνει ακόμα πιο συναρπαστική την έκβαση των αγώνων!

Το 13ο πρωτάθλημα N’JOY UNI-League διεξάγεται φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Κοζάνη, Λάρισα και Ιωάννινα και φυσικά στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό). Σταδιακά πλέον, κάθε πόλη που φιλοξενεί τη διοργάνωση ξεκινά της αγωνιστική της δράση και ο αμφίρροπος χαρακτήρας των αγώνων θα είναι και πάλι το στοιχείο που θα διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι το ζουν και το παρακολουθούν!

Αναλυτικά τα πρώτα αποτελέσματα των 2 πρώτων ομίλων που ως τώρα έκαναν πρεμιέρα (και μάλιστα όχι ακόμα ολόκληροι):

Α' ΟΜΙΛΟΣ
FANTA FC-BELVEDERES 11-5
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΠΑΡΤΑΛΙΑΚΟΣ 8-2
A.O MYKONOY-AΓΡΙΜΙΑ 7-7

Β' ΟΜΙΛΟΣ
CASPER-FLWREZ UNITED 6-10
KLEIN MEIN - ATLETICO F.C 9-5

Το N’JOY είναι παρόν στην μεγαλύτερη γιορτή των φοιτητών με τον πιο εμφατικό τρόπο: Μεγάλος χορηγός εδώ και 5 χρόνια και απόλυτα συνδεδεμένο μαζί τους...

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής... το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Το N’JOY UNI-League αποτελεί υπερήφανο μέλος της EMF (European Minifootball Federation) εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο miniEURO, την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x