Δελτία Τύπου

Ξεκίνησε το «1o Igor Milanovic camp» στη Γλυφάδα

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε την Δευτέρα 26 Αυγούστου στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ το προπονητικό καμπ υδατοσφαίρισης υπο τις οδηγίες του θρύλου του παγκοσμίου πόλο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

Για δυο εβδομάδες εξήντα και πλέον παιδιά και έφηβοι από σωματεία της Αττικής και όχι μόνο θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος από τον άνθρωπο που τα έχει κατακτήσει όλα στην καριέρα του κι έχει συνδέσει το όνομά του με την «Μεγάλη των Πλάβι σχολή» και την σπουδαία καριέρα του ως παίκτης κι ως προπονητής της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ο δυο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα

«Νιώθω τη Γλυφάδα σαν το δεύτερο σπίτι μου . Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αυτό τον κάμπ είναι μια ευκαιρία για να πετύχουμε κάποιους στόχους με τα νέα παιδιά κι αυτό το διάστημα των δυο εβδομάδων που διαρκεί είναι η μίνιμουμ περίοδος για να δούμε βελτίωση , να «χτίσουμε» κάτι ποιοτικό στα νέα παιδιά. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για μένα αφού καλούμαι για πρώτη φορά έξω από την Σερβία να διδάξω τις εμπειρίες μου αλλά πραγματικά το απολαμβάνω.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ έχοντας μια εικόνα από την πρώτη ημέρα του καμπ είναι ότι τα παιδιά θα είναι καλύτερα στο τέλος αυτού του διαστήματος σε διάφορους τομείς όπως το κοντρόλ της μπάλας , την πάσα και το σουτ. Η δουλειά μου γίνεται ακόμη πιο εύκολη έχοντας δίπλα μου εξαιρετικούς συνεργάτες και συγκεκριμένα τους δυο προπονητές του ΑΝΟΓ τον Λευτέρη Βούρο και τον Κώστα Καναβό με τους οποίους έχω συνεργαστεί και παλιότερα λόγω της φιλίας που έχουν εδώ και χρόνια Γλυφάδα και Παρτιζάν. Εύχομαι το κάμπ αυτό να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια και να βοηθήσω κι εγώ στην ανάπτυξη του ελληνικού πόλο».

Το “1ο Igor Milanovic camp” συνεχίζεται πρωί και απόγευμα στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ , το πρωί 9-12 και το απόγευμα 5-8 ενώ για πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην Γραμματεία του Ομίλου στα τηλέφωνα 210 8944.913 και 210 - 8944.914
Στην φωτό ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επι το έργο στην πισίνα του ΑΝΟΓ κατά την πρώτη ημέρα του κάμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x