Stoiximan Super League

Ξέρει από... Ελλάδα ο Νομπόα

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει «βόμβα» με τον Κριστιάν Νομπόα, ωστόσο ο 29χρονος άσος απ’ τον Ισημερινό έχει... παρελθόν με ελληνικές ομάδες. Σε έξι «ραντεβού» (με «Δικέφαλο» και Παναθηναϊκό) δεν έχει χάσει ποτέ.

Μπορεί σε λίγες μέρες να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ και να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα (εφόσον ευδοκιμήσουν οι διαπραγματεύσεις), ωστόσο ο Κριστιάν Νομπόα έχει ήδη... πλούσιο ελληνικό παρελθόν.

Κι αυτό διότι μέχρι σήμερα είτε ως παίκτης της Ρούμπιν Καζάν, είτε ως παίκτης της Ντιναμό Μόσχας είναι... άχαστος απέναντι στις δικές μας!

Η αρχή έγινε το 2010 στους ομίλους του Champions League, όπου αντιμετωπίζοντας (ως βασικός) δις τον Παναθηναϊκό, πήρε 0-0 και στο ΟΑΚΑ και στο Καζάν.

Ένα χρόνο αργότερα, για το Europa League, βρήκε απέναντι του τη... νέα(;) του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, όπου ξανά ως βασικό μέλος της Ρούμπιν έφυγε με το 1-1 απ’ την Τούμπα, ενώ το γκολ του Φωτάκη εκτός έδρας στο 81’, είχε στερήσει απ’ τον 29χρονο άσο από τον Ισημερινό την χαρά της νίκης (2-2).

Μετά τις τέσσερις ισοπαλίες, όμως, φέτος ο Νομπόα πανηγύρισε και δυό νίκες κόντρα σε ελληνική ομάδα. Παίζοντας για λογαριασμό της Ντιναμό Μόσχας, συναντήθηκε εκ νέου με τον Παναθηναϊκό και «χαμογέλασε» τόσο στη Λεωφόρο (1-2), όσο και στη Ρωσία (2-1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x