Επικαιρότητα

Ξύλο και δακρυγόνα ανάμεσα σε κατοίκους και ΜAT στην Κω! (pics+video)

Στο συλλαλητήριο κατά των hot spots, τρεις κάτοικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού με τραύματα στο κεφάλι, ενώ τα ΜΑΤ συνέλαβαν δημοσιογράφο!

Σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και κατοίκους της Κω έχει μετατραπεί από το πρωί η περιοχή Πυλί, όπου βρίσκεται το στρατόπεδο 148, το οποίο θα μετατραπεί σε hot spot.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 300 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο για να εναντιωθούν στα σχέδια της κυβέρνησης να δημιουργήσει κέντρο καταγραφής προσφύγων στο νησί τους. Εκεί βρίσκονταν διμοιρίες των ΜΑΤ που φρουρούν τον χώρο όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων, αλλά και των γκλομπ τους, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κω τρεις κάτοικοι, ένας 70χρονος, ένας 35χρονος και ένας 30χρονος, οι οποίοι έφεραν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι που προήλθαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, από τα γκλομπ των ΜΑΤ.

inner

inner

inner

inner

inner

Αυτή την ώρα οι κάτοικοι έχουν κλείσει τον κεντρικό δρόμο στο λιμάνι έξω από το αστυνομικό τμήμα διαμαρτυρόμενοι για τη σύλληψη του δημοσιογράφου.





Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x