Χάντμπολ

Κυνηγά το θαύμα η ΑΕΚ

Την ανατροπή του -11 της Ρουμανίας επιδιώκει η ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό τελικό του Challenge Cup.

Γίνονται θαύματα; Η ΑΕΚ καλείται να πιστέψει πως γίνονται και να προσπαθήσει να κάνει ένα τέτοιο. Σήμερα (19:00, ΕΡΤ3, ΣΠΟΡ FM 94,6) υποδέχεται την Ποτάισα Τούρντα στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό τελικό του Challenge Cup προσπαθώντας να ανατρέψει το -11 του πρώτου αγώνα (33-22).

Το έργο της «Ένωσης» είναι πολύ δύσκολο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δηλώνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν με τη βοήθεια περίπου 2.000 φιλάθλων τους. Μάλιστα μετά από κινητοποίηση της ομοσπονδίας χειροσφαίρισης και της ένωσης σωματείων αρκετές ομάδες θα παρακολουθήσουν ως προσκεκλημένες τον αγώνα που αποτελεί διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ.

Η απουσία του Λάμπη Βαμβακά είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Γραμματικό. «Θα πρέπει οι παίκτες μου να το χαρούν για να δείξουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ, ενώ ο αρχηγός Διονύσης Γεωργιάδης σημείωσε: «Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και να πάρουμε το τρόπαιο. Είναι δύσκολο, αλλά χρειάζεται πάθος και πίστη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x