Stoiximan Super League

Λαοθάλασσα σωτηρίας

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ στο κάλεσμα της ομάδας για ενίσχυση στον «τελικό» παραμονής με τον Πανθρακικό. Τα πλάνα του Δέλλα και η… απομόνωση της ομάδας.

Η ΑΕΚ δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ιστορίας της, όχι για κάποιον τίτλο αλλά για την επιβίωσή της στη μεγάλη κατηγορία, το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στον Πανθρακικό. Και δεν θα είναι μόνη της. Παρά τη δεδομένη απογοήτευσή του, ο κόσμος της θα δώσει δυναμικό «παρών» προσπαθώντας με τη φωνή του να ωθήσει την «Ένωση» στη νίκη. Η κρισιμότητα του αγώνα σε συνδυασμό με την παρουσία των Δέλλα, Ζήκου και Μπορμπόκη, που έχει εμπνεύσει τον κόσμο, προκαλούν κοσμοσυρροή στο ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια τέθηκαν χθες σε κυκλοφορία (με γενική είσοδο 10 ευρώ) και ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική. Φίλοι της ΑΕΚ, όχι μόνο από το λεκανοπέδιο αλλά από όλη την Ελλάδα, κάποιοι ακόμη και από το εξωτερικό (!) θα είναι εκεί. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της διοίκησης κάνουν λόγο για λαοθάλασσα που θα ξεπεράσει τους 30.000 φιλάθλους. Ανάμεσά τους και επιφανείς ΑΕΚτζήδες, από παλιούς ποδοσφαιριστές μέχρι παλιούς προέδρους ή απλούς ανθρώπους που την έχουν υπηρετήσει από διάφορα άλλα πόστα.

Όλοι σε… αποστολή

Ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει πως η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική, αλλά η νίκη-σωτηρία μπορεί να έρθει μόνο εφόσον η ΑΕΚ αποδώσει όπως πρέπει στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό κρατά «μαντρωμένη» την ομάδα του και τους παίκτες του προσηλωμένους στο στόχο. Ο «Κολοσσός» έχει θωρακίσει τα αποδυτήρια στα οποία δεν έχει πλέον πρόσβαση κανείς άλλος πέραν όσων έχουν άμεση σχέση με την ομάδα. Επίσης με στόχο την ομοψυχία και την αποφόρτιση της ομάδας θα τη μαζέψει και σήμερα από το μεσημέρι, όλοι μαζί θα γευματίσουν στο ξενοδοχείο και μετά τη μεσημεριανή ξεκούραση θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση.

Ο Δέλλας φαίνεται πως έχει καταλήξει σε ένα σχήμα 4-4-2 με ρόμβο. Αντιλαμβάνεται πως θα ήταν λάθος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές σε σχέση με ό,τι παρέλαβε από τον Έβαλντ Λίνεν και έτσι θα περιοριστεί σε κάποιες τροποποιήσεις με στόχο της βελτίωση της εικόνας της ομάδας. Ο Αραμπατζής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βλάχος και Τσουμάγκας θα καλύπτουν τα δύο άκρα με τους Κουτρουμπή και Μπουγαΐδη σε ρόλο στόπερ, ο Μητρόπουλος θα είναι κλασικό αμυντικό χαφ, σε ρόλο εσωτερικών μέσων θα κινούνται ο Γκερέιρο κι ένας εκ των Φέτση ή Ρίκκα, ενώ ο Ανάκογλου θα κινείται πίσω από το δίδυμο της επίθεσης, το οποίο θα απαρτίζουν οι Φούντας και Πετρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x