Ελλάδα

Λύση συνεργασίας με Δάγλα, ανέλαβε ο Κτιστάκης

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του Πρωτέα Βούλαςστην Α1 μπάσκετ γυναικών, η ομάδα των νοτίων προαστίων προχώρησε τη Δευτέρα στη λύση της συνεργασίας της με τον Αλέκο Δάγλα.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου, Χρήστος Βασιλειάδης, τόνισε πως: «Ο Αλέκος Δάγλας είναι συνυφασμένος με την πρόσφατη ιστορία του γυναικείου τμήματος του Πρωτέα Βούλας και ο "αρχιτέκτονας" των σύγχρονων επιτυχιών μας. Ανέλαβε την ομάδα ουσιαστικά υποβιβασμένη το 2011 και την οδήγησε στον ιστορικό τελικό Κυπέλλου με τον τότε κυπελλούχο Ευρώπης Αθηναϊκό, χάνοντας τον αγώνα στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα "ξαναχτίστηκε" από την αρχή και ακολούθησαν οι επιτυχίες της επανόδου της ομάδας στην Α1 και η ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2012-13, καθώς και η περυσινή κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Α1. Η συμβολή του Αλέκου Δάγλα στο σημερινό οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο του Πρωτέα Βούλας υπήρξε καθοριστική και η συνεργασία μας υποδειγματική. Χωρίζουμε σαν φίλοι κι επιθυμούμε ο Αλέκος να μείνει κοντά στον Πρωτέα, την ομάδα της γειτονιάς του και -ελπίζουμε- της καρδιάς του.

Ευχαριστούμε τον κόουτς Αλέκο Δάγλα για όλα όσα έκανε για εμάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια και του ευχόμαστε, από καρδιάς, κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Λίγες ώρες μετά, ο Πρωτέας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κτιστάκη ωε αντικαταστάτη του απερχόμενου τεχνικού.

Ο κ. Κτιστάκης έχει εργαστεί στο γυναικείο τμήμα του Αθηναϊκού την περίοδο 2010-2011, όπου κατέκτησε το νταμπλ, ενώ ήταν άμεσος συνεργάτης του Κώστα Μίσσα στην Εθνική ομάδα U20, η οποία το 2010 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κροατία. Έχει διατελέσει συνεργάτης του Κώστα Πετρόπουλου στην Εθνική U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2000 στην ΠΓΔΜ, ενώ έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Εθνική γυναικών, καθώς και στους Αμπελοκήπους, το Μαρούσι, τον Πανελλήνιο, τον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, το Παγκράτι και την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x