Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: Η μεγαλύτερη νίκη του Τεν Χαγκ και η… αφέλεια που «πλήρωσαν» οι παίκτες του Κλοπ!

Ένα εκπληκτικό ματς στο «Ολντ Τράφορντ». Επτά γκολ, τρία στην παράταση, ανατροπή στην… ανατροπή και μία τεράστια επικράτηση και πρόκριση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η νίκη επί της «αφελούς» Λίβερπουλ συνιστά το κορυφαίο αποτέλεσμα, αναλογικά και με τον τρόπο που ήρθε, στην εποχή του Έρικ Τεν Χαγκ! Ένα αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε δύο πράγματα: πως θα είναι πάντα αυτή η κόντρα το μεγαλύτερο ματς στο αγγλικό ποδόσφαιρο ανεξάρτητα φόρμας και πως μία παράδοση που «κρατά» 103 χρόνια, σημαίνει πάρα πολλά.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Θα είναι για πάντα ένα ντέρμπι. Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ένα από τα μεγαλύτερα ματς παγκοσμίως!

Ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης, στην οποία θα βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πείθει ιδιαίτερα φέτος, είχε μεγαλύτερη συνέπεια πέρυσι, ως προς τα αποτελέσματά της. Η Λίβερπουλ ήταν μέσα και στους «4» στόχους της, προτού αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ». Διεκδικεί πρωτάθλημα, έχει πάρει το Λιγκ Καπ συνεχίζει στα προημιτελικά του Europa League.

Και όμως, σε 120 λεπτά μίας εξαιρετικής αναμέτρησης, φάνηκε πως για πάντα, οι αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, θα είναι κάτι το ξεχωριστό. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x