Επικαιρότητα

Μαγνησία: Έπιασαν φυγόποινο ληστή και βρέθηκε ανυπότακτος

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 28χρονο επειδή είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστεία με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών

Δυο διωκτικά έγγραφα για σοβαρές ποινικές υποθέσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός νεαρού Έλληνα που συνελήφθη στον Αλμυρό Μαγνησία από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, αλλά από την διασταύρωση των στοιχείων προέκυψε πως είχε καταδικαστεί και για... ανυποταξία!

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 28χρονο επειδή είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για ληστεία με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και είχε εκδοθεί γι' αυτόν βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για παρόμοιο αδίκημα. Όπως διαπιστώθηκε, εκκρεμούσε σε βάρος τους και ποινή φυλάκισης επτά μηνών από το Τριμελές Στρατοδικείο Αθηνών για ανυποταξία σε ειρηνική περίοδο, την οποία μπορεί να εξαγοράσει.

Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών, κατοχή πλαστών εγγράφων κατά συρροή και παράβαση ειδικών ποινικών νόμων εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 36χρονου Αλβανού που συνελήφθη στο Δελβινάκι, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που διέταξε να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών και να αποπληρώσει την χρηματική ποινή ύψους 1.900 ευρώ που του είχε επιβληθεί.

Συνελήφθη, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θεσπρωτίας, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 51χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x