Επικαιρότητα

Μαλέλης: Η θέση μας δεν αλλάζει - Περισσότερα κανάλια, περισσότερη ενημέρωση, περισσότερη δημοκρατία

Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ κ. Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έδωσε συγχαρητήρια στην διοίκηση του σταθμού & τον κ. Κιμπουρόπουλο που πήρε την τηλεοπτική άδεια πρώτος.

Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ κ. Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έδωσε συγχαρητήρια στην διοίκηση του σταθμού και τον κ. Κιμπουρόπουλο που πήρε την τηλεοπτική άδεια πρώτος και μάλιστα με τα λιγότερα χρήματα.

Μίλησε για την αγωνία των συναδέλφων του στον τηλεοπτικό σταθμό καθώς και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στα κανάλια που δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν άδεια.

Ο κ. Μαλέλης εκτίμησε ότι ο διαγωνισμός είχε τεράστια προβλήματα και πως ο ΣΚΑΪ θα μείνει σταθερός στις απόψεις του. «Πιστεύω ότι στο φάσμα χωράνε περισσότερα κανάλια. Είμαστε εναντίον του μαύρου. Είμαστε το κανάλι που πήρε πρώτο την άδεια και λέμε ότι αυτή η διαδικασία δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα», είπε ο κ. Μαλέλης.

«Δεν ήταν αυτή κατάσταση να έχουν κλεισμένους τους ανθρώπους τόσους ώρες για τον διαγωνισμό. Έναν διαγωνισμό ο οποίος δεν συνάδει με πολιτισμένες χώρες», πρόσθεσε ο κ. Μαλέλης, σχετικά με την μαραθώνια διαδικασία της "Big Brother" δημοπρασίας.

Αναφέρθηκε στον υπουργό Επικρατείας λέγοντας ότι «δεν χρειαζόμαστε τις συμβουλές που μας έδωσε ο κ. Παππάς να είμαστε αντικειμενικοί ή πλουραλιστές, γιατί είμαστε, και για αυτό μας επιβραβεύει ο Έλληνας τηλεθεατής καθημερινά».

Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, πρόσθεσε ότι «κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και να λέμε ότι αυτό το φάσμα χωράει περισσότερες άδειες. Ότι χωράνε περισσότερα κανάλια. Θέλουμε μεγαλύτερη αντικειμενικότητα από όλο τον χώρο». Είπε χαρακτηριστικά ότι «όσα λουλούδια ανθίζουν, τόσο ακόμη καλύτερα» και πως «δεν αλλάζουμε σε τίποτα αυτά που είπαμε».

Ο Σταμάτης Μαλέλης αφού έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έζησα αυτές τις μέρες την αγωνία των συναδέλφων μου στον ΣΚΑΪ, παρά το γεγονός ότι ξέραμε πως θα πάμε πάρα πολύ δυνατά».

Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων αναφέρθηκε στους συναδέλφους των άλλων καναλιών που δεν πήραν άδειες, λέγοντας ότι «το μυαλό είναι τώρα σε αυτούς» και ότι «πολλοί, αν εφαρμοστούν αυτά που λέει η κυβέρνηση -περιμένουμε και την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας- δυστυχώς θα μείνουν άνεργοι».

Ο κ. Μαλέλης συνέχισε λέγοντας πως «σε μια χώρα που δίνει έναν αγώνα ανάπτυξης, το να έχει καινούργιους ανέργους, και μάλιστα σε αυτό τον δύσκολο χώρο, για μένα είναι υποανάπτυξη και όχι ανάπτυξη».

Απευθυνόμενος σε εκείνους που έλεγαν ότι «κάναμε κριτική» και «δεν θα παίρναμε την άδεια», ο Σταμάτης Μαλέλης είπε: «Πήραμε και την άδεια. Την πήραμε και πρώτοι, δώσαμε τα λεφτά. Είμαστε αυτή τη στιγμή από τα κανάλια που έχουν άδεια, και από αυτή τη θέση λέμε ξεκάθαρα ότι η θέση μας είναι η ίδια που ήταν πάντα. Περισσότερα κανάλια, περισσότερη ενημέρωση, περισσότερη δημοκρατία. Αν μπορούν να το καταλάβουν οι κυβερνούντες καλώς, αν όχι, εμείς εδώ είμαστε για να λέμε όπως πάντα την άποψή μας ξεκάθαρα».

Τέλος, ο κ. Μαλέλης έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους τους εργαζόμενους και όλους όσους κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, λέγοντας ότι ο ίδιος και ο ΣΚΑΪ είναι στο πλευρό τους.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x