Viral

Μαλλί βαμβάκι, Σάλκε… μεράκι! (video)

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Και το ίδιο ισχύει για μια απ’ τις μεγαλύτερες «καψούρες» στη ζωή κάποιου: Αυτή με την ομάδα του! Αιώνια πιστοί στη Σάλκε, οπαδοί της άνοιξαν σύνδεσμο μέσα σε… γηροκομείο!

Η πιο συχνή δέσμευση οπαδού λέει πως θα ‘ναι «μια ζωή» μαζί με την ομάδα του.

Πόσοι το εννοούν όμως… κυριολεκτικά; Ή μάλλον πόσοι εννοούν ότι θα ‘ναι «άρρωστοι» μαζί της ακόμα κι όταν πραγματικές αρρώστιες (εξαιτίας της ηλικίας) θα ‘χουν αρχίσει να τους ταλαιπωρούν;

Σίγουρα κάποιοι από τους φιλοξενούμενους στον οίκο ευγηρίας «Johanniter-Stift Gelsenkirchen». Εκεί όπου στεγάζεται -αν όχι ο ρομαντικότερος, σίγουρα ο πιο συγκινητικός σύνδεσμος οπαδών του κόσμου.

Γιατί τα μέλη του δεν μπορούν να πάνε εκδρομές. Δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο. Δεν μπορούν να ενώσουν τις φωνές με τους υπόλοιπους φίλους της Σάλκε στο πέταλο.

Μπόρεσαν όμως να φτιάξουν ένα χώρο στο γηροκομείο, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα πιο οργανωμένα κλαμπ οπαδών. Να φορούν όπως κι εκείνοι το κασκόλ τους και να παρακολουθούν τα παιχνίδια. Και να θυμίζουν ότι η αγάπη για την ομάδα σου -όπως συμβαίνει με κάθε μεγάλη αγάπη- δε γερνάει ποτέ…



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x