Ισπανία

Μαρτίνο: «Δεν βλέπω τίποτα θετικό στη δουλειά μου»

Απογοητευμένος από την πορεία της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Τάτα Μαρτίνο. Ο τεχνικός των Καταλανών κάνοντας αυτοκριτική τόνισε πως τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά υπό την ηγεσία του.

Παραμένει βαρύ το κλίμα στην Μπαρτσελόνα έπειτα και από τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τάτα Μαρτίνο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς απέναντι στην Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα, δεν θέλησε να πάρει θέση για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία και έριξε το βάρος στα εναπομείναντα ματς της Primera Division.
Τέλος, όσον αφορά την μέχρι τώρα πορεία του στον πάγκο των Καταλανών τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά του.

«Νιώσαμε όλοι την απογοήτευση από τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα. Ήταν τρία χτυπήματα μέσα σε τρία παιχνίδια τα οποία μας πόνεσαν. Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι και πρέπει να προσπαθήσουμε να φανούμε δυνατοί τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά και εν συνεχεία, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Θα ήταν λάθος να μιλήσουμε για την επόμενη σεζόν, όταν ακόμη έχουμε πιθανότητες για φέτος. Δεν έχω να πω τίποτα για το μέλλον μου, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα πέντε ματς για το πρωτάθλημα. Το γεγονός πως δεν έχουμε πλέον πιθανότητες στις δύο διοργανώσεις (Κύπελλο και Champions League) σε συνδυασμός πως στην τρίτη (πρωτάθλημα) έχουμε μείνει πίσω με κάνει να μην βλέπω τίποτα θετικό στη δουλειά μου».


Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x