Stoiximan Super League

«Μας αποσυντόνισε η αποβολή»

Στο γεγονός πως η αποβολή του Ζβασίγια στο 46’ επηρέασε και αποσυντόνισε τους παίκτες του ΟΦΗ απέδωσε την ήττα των Κρητικών από τον Παναθηναϊκό ο Θοδωρής Τριποτσέρης.

Ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν απείλησαν καθόλου την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, όμως η πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός μέχρι το 60’, τους ανάγκασε να οπισθοχωρήσουν, θεωρώντας πως αν έμεναν με 11, θα μπορούσαν να είχαν νικήσει κιόλας, ενώ στάθηκε και στις απουσίες των Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου. Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και εκεί αποσυντονιστήκαμε τελείως. Έπρεπε να βγάλουμε την πίεση του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν πολύ μεγάλη στα πρώτα δέκα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Είπαμε ότι αν δεν τρώγαμε γκολ θα μπορούσαμε να κρατήσουμε και να βγάλουμε κάποια αντεπίθεση. Τελικά, το δεχτήκαμε και χάσαμε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι μπορεί να μη γυρνούσαμε με τον ένα βαθμό, αλλά με τους τρεις βαθμούς αν παίζαμε με έντεκα παίκτες. Πατούσαμε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεσοαμυντικά και στην κόντρα ήμασταν πολύ επικίνδυνοι. Πιστεύω ότι με 11 παίκτες θα ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είχαμε τους τραυματισμούς που μας στέρησαν από την επίθεση τα παιδιά, όπως ο Κουτσιανικούλης και ο Παπάζογλου, οι οποίοι είναι στην ομάδα από πέρυσι και ξέρουν να βρίσκονται με τους υπόλοιπους στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, θα είμαστε ακόμη δυνατότεροι για να πετύχουμε γκολ που μας λείπουν τόσο πολύ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x