Πόλο

Με αλλαγές στο World League η Εθνική ανδρών

Χωρίς τέσσερις παίκτες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ματς με την Κροατία στο World League η Εθνική πόλο ανδρών.

Αλλαγμένη, συγκριτικά με την ομάδα που κατέκτησε την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα παρουσιαστεί η Εθνική πόλο ανδρών στο ματς με την Κροατία για το World League.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Δερβίση, Μυλωνάκη, Χρ. Αφρουδάκη και Φλέγκα, ενώ κλήθηκαν οι Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Ζερδεβάς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Γαλανίδης.

Το ματς στη Ριέκα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (15/11 – 20:15) για την πρεμιέρα του Β’ ομίλου Ευρώπης των προκριματικών του World League και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Κυριακή (13/11). Οι 16 παίκτες που κλήθηκαν σ’ αυτήν είναι οι: Στέφανος Γαλανόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Ζερδεβάς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Σολανάκης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κώστας Γαλανίδης (Παναθηναϊκός), Άγγελος Βλαχόπουλος (Ποζίλιπο) και Αλέξανδρος Γούνας (Σαβόνα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x