Πόλο

Με άνεση η Βουλιαγμένη, δεν κατέβηκε ο Νηρέας

Δε δυσκολεύτηκε στην έδρα του Καλαμακίου η Βουλιαγμένη, επικρατώντας με 14-4 του αντιπάλου της, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών και βρίσκεται κοντά στην τρίτη θέση.

Η Βουλιαγμένη νίκησε άνετα με 14-4 στην έδρα του Καλαμακίου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται μια "ανάσα" από την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, αφήνοντας τους γηπεδούχους στην έβδομη θέση.


Οκτάλεπτα: 2-5, 0-2, 0-3, 2-4

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Σάντα 1, Χατζηδάκης 1, Δερμιτζάκης 2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Χρυσοσπάθης 4, Γούβης 4, Αφρουδάκης Χρ. 3, Ελμισιάν 1, Καπότσης 2


Ο Νηρέας Λαμίας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Εθνικό στον Πειραιά, όπως είχαν προαναγγείλει από νωρίς την Τετάρτη οι παίκτες του.

Ο αλυτάρχης Τάκης Λαγαρός, οι διαιτητές Βόσικας, Ποσποτίκης και η ομάδα του Εθνικού προσήλθαν κανονικά και περίμεναν το καθιερωμένο 20λεπτο. Ο αλυτάρχης έκλεισε τελικά το φύλλο αγώνα, ο οποίος κατακυρώνεται υπέρ των Πειραιωτών με 5-0. Ο Νηρέας, όμως, επειδή είναι η δεύτερη φορά που δεν κατεβαίνει σε αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την προκήρυξη, αποβάλλεται από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται απαυθείας στην Α2.

Ο Εθνικός με τη νίκη του αυτή στα χαρτιά, εξασφαλίζει και μαθηματικά από τώρα τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και δεν θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση των πλέι οφ, ενώ θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x