Δραστηριότητες

Με νέα ταυτότητα η τουριστική Κρήτη (video).

Με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα έγινε δεκτή η πρώτη παρουσίαση της οπτικής ταυτότητας της Κρήτης, στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο.

Η παρουσίαση της τουριστικής οπτικής ταυτότητας, δια μέσω του νέου video παραγωγής του Κρητικού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, έγινε από τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη μαζί με τους φορείς του τουρισμού του νησιού μας και Κρητικούς επιχειρηματίες που βρίσκονται στην κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση.

Μάλιστα η επιτυχημένη προβολή του Κρητικού τουρισμού σε συνδυασμό με την προώθηση της γαστρονομίας-οινοτουρισμού την παραδοσιακή φιλοξενία και τα κεράσματα στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, προκάλεσαν το ενδιαφέρον κορυφαίων τουριστικών παραγόντων από όλο τον κόσμο αλλά και των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Στο θετικό κλίμα της έκθεσης και στα θετικά μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης, ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης είχε συναντήσεις και μίλησε για τις δυνατότητες επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν στο νησί με κορυφαίου διεθνείς παράγοντες του τουρισμού, ενώ έδωσε συνεντεύξεις σε κορυφαία μέσα επικοινωνίας του εξωτερικού.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x