Πόλο

«Με Ράτζεν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα»

Ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, μίλησε στο waterpololive.gr για το… άλμα που θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Νίκολα Ράτζεν στη σύνθεσή του. Μάλιστα, δε διστάζει να αναφερθεί στην πρωτιά της Ευρωλίγκας…

«Με τον Ράτζεν στο ρόστερ του, ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά το φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ 6 της Βαρκελώνης, αλλά και για να κατακτήσει το τρόπαιο. Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, για έναν πολυθεσίτη… Σκεφθείτε ότι στην Πσρτιζάν υπήρχαν συγκεκριμένα συστήματα για να μπαίνω τόσο εγώ όσο κι αυτός ακόμη και 2ος φουνταριστός», επισήμανε ο Χατζηθεοδώρου κι εξήγησε καλύτερα γιατί πρόκειται για ένα σπουδαίο «πολυεργαλείο»:

«Είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου, «λιώνει» τους αντίπαλους φουνταριστούς, είναι τρομερά δυνατός, κολυμπάει πολύ γρήγορα, σουτάρει ιδανικά, σκοράρει. τα κάνει όλα. Και πλέον στα 27 του χρόνια κι όχι στα 24 που ήρθε στην Χίο, διαθέτει άλλη πνευματική διαύγεια κι άλλον τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού. Ωρίμασε πολύ ως παίκτης και μετά τους πολλούς τίτλους που πήρε με τον Ερυθρό Αστέρα, θα λύσει τα χέρια του Θόδωρου Βλάχου στον Ολυμπιακό».

Πηγή: Waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x