Μαχητικά Αθλήματα

Με Σοκόλη το Cage Survivor 3

Έναν από τους καλύτερους MMAers που αγωνίζονται στην Ελλάδα έκλεισε το Cage Survivor 3! Ο Νίκος Σοκόλης θα μπει στο οκτάγωνο για να αντιμετωπίσει τον Ουκρανό, Artem Shokalo. Δείτε τα προφίλ τους.

Νίκος Σοκόλης vs Artem Shokalo

Ο Νίκος "Nitro" Σοκόλης (Gracie Barra/Golden Corner) είναι ο δημοφιλέστερος και για πολλούς ο κορυφαίος ΜΜΑ μαχητής στην Ελλάδα, ενώ έχει ρεκόρ 10-2 στο Sherdog. Μάλιστα επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας για να αντιμετωπίσει και τελικά να καρδίσει τον Γερμανό Benjiamin Russ στο GFC 6. Ο Σοκόλης δεν άφησε περιθώρια στον Γερμανό και με ένα έξυπνο armbar τελείωσε με υποταγή τον αντιπαλό του.Ο “Nitro” είναι ανίκητος στα GFC τελειώνοντας με ΚΟ τους τρεις αντιπάλους του, ενώ έχει και πολλούς αγώνες Kickboxing στο ενεργητικό του.

Ο Ουκρανός Artem "Shockwave" Shokalo θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Σοκόλης στο επικείμενο CS 3. Πρόκειται για ένα πολύ σκληρό καρύδι το οποίο αναμένεται να προσφέρει σούπερ θέαμα στις 18 Ιανουαρίου στο Gazi Music Hall.

Ο Artem "Shockwave" Shokalo είναι 20 ετών με ύψος 1.88 στα 80 κιλά .Σύμφωνα με το Sherdog το επαγγελματικό ρεκόρ του στις ΜΜΑ από το 2011 είναι 9 νίκες και 8 ήττες. Ο Ουκρανός μαχητής εχει πολύ καλή τεχνική στο έδαφος με άψογο BJJ, άρα ένα τελείως διαφορετικό στιλ απο τον Σοκόλη, που θα εκμεταλλευτεί τις αρετές του στο όρθιο παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x