Gossip

«Με τον Άρη (Σοϊλέδη) θέλουμε να παντρευτούμε»

Σχέδια γάμου φαίνεται πως κάνουν ο Άρης Σοϊλέδης με την Ελένη Χατζίδου, όπως αποκάλυψε η λαϊκή τραγουδίστρια σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Σχέδια γάμου φαίνεται πως κάνουν ο Άρης Σοϊλέδης με την Ελένη Χατζίδου, όπως αποκάλυψε η λαϊκή τραγουδίστρια σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Είναι η φυσική εξέλιξη. Φυσικά και το έχουμε συζητήσει και το θέλουμε. Αν ήμουν 20 χρόνων, δε θα το σκεφτόμουν, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου το βρίσκω πολύ φυσιολογικό να περνάει από το μυαλό μας. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το σκεφτόμαστε γιατί περνάμε υπέροχα. Είμαι πολύ ερωτευμένη», αναφέρει αρχικά η δημοφιλής τραγουδίστρια στην εφημερίδα «Real News» και προσθέτει:

«Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Κάνεις μία σχέση, ταιριάζεις πολύ, περνάς πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου, οπότε γιατί να μην μείνεις μαζί του;».

Όσον αφορά την έντονη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική τους ζωή, υποστηρίζει: «Στον σύντροφό μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό. Αν και είναι στα “φώτα” αρκετά χρόνια, πάντα απασχολούσε μόνο με τις επιδόσεις του μέσα στα γήπεδα. Αλλά έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι λόγω εμού φυσικό είναι να εκτίθεται λίγο περισσότερο. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ και δεν θα το κάνω τώρα. Έχω μια όμορφη σχέση, όπως όλος ο κόσμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x