Επικαιρότητα

Μεγάλες χασισοφυτείες σε Λαμία και Πλατανιά

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την φυτεία και είχαν στήσει καρτέρι κρυμμένοι μέσα στην πυκνή βλάστηση περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής

Οι όχθες του ποταμού Σπερχειού κοντά στην κοινότητα Κόμμα που απέχει μόλις πέντε χιλιόμετρα από τη Λαμία, έκρυβαν το μυστικό ενός 49χρονου χασισοκαλλιεργητή που είχε τρυγήσει σχεδόν 25 κιλά κάνναβης από την μεγάλη φυτεία του!

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την φυτεία και είχαν στήσει καρτέρι κρυμμένοι μέσα στην πυκνή βλάστηση περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής. Όταν έφτασε ο 49χρονος και άρχισε να περιποιείται τα περίπου 170 δενδρύλλια που έφταναν σε ύψος τα τέσσερα μέτρα, τον συνέλαβαν.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι του χασισοκαλλιεργητή, βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα κάνναβης που είχε συλλέξει και εκτιμάται ότι σκόπευε να την διακινήσει. Ο 49χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Το ελικόπτερο της Αστυνομίας ανακάλυψε άλλη μια μεγάλη χασισοφυτεία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά και καθοδήγησε τις δυνάμεις ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α.Ε. που έκαναν εξερεύνηση. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου καλλιεργούνταν 196 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων εντοπίστηκε, όμως οι καλλιεργητές δεν εντοπίστηκαν και οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x