Επικαιρότητα

Μεγάλη αεροπορική εταιρία απέκλεισε ζωηρή επιβάτιδα δια παντός!

Κόκκινη κάρτα έδειξε η British Airways σε μία 33χρονη Βρετανίδα, λόγω κακής συμπεριφοράς τη διάρκεια πτήσης. Στην Μπρίτζετ Νάιρ απαγορεύεται να ταξιδέψει ξανά με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Έκανε την πτήση της British Airways Λονδίνο-Ντουμπάι, άνω-κάτω! Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η στυλίστρια Μπρίτζετ Νάιρ από το Όξμπριτζ άνοιξε καβγά με το πλήρωμα του αεροσκάφους στον αέρα.

Αφορμή, η ανυποχώρητη στάση της 33χρονης να … απλώνει τα πόδια της πότε στο διάδρομο και πότε στα άλλα καθίσματα για να ξεμουδιάσουν, αλλά και να περπατάει πέρα δώθε.

Παρά τις συνεχείς υποδείξεις και παρατηρήσεις που της έκαναν, εκείνη το βιολί της.

Στο τέλος, ο υπεύθυνος ασφάλειας πτήσης την ακινητοποίησε στη θέση της μέχρι την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Επιπλέον, η διεύθυνση της British Airways την απέκλεισε από όλες τις πτήσεις της εφ’ όρου ζωής.

Η ζωηρή Μπρίτζετ από την πλευρά της καταγγέλλει κακομεταχείρισή της.

Υποστηρίζει ότι την έδεσαν στο κάθισμα και της πέρασαν πλαστικές χειροπέδες, προκαλώντας της μώλωπες.

«Μου έλεγαν να καθίσω. Εγώ δεν ήθελα και βάδιζα στο διάδρομο. Ήξερα ότι για λόγους καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος στα κάτω άκρα, έπρεπε να βαδίζω και να τεντώνω τα πόδια μου», λέει η 33χρονη στυλίστρια στη βρετανική Sunday People.

Ακολούθησε καβγάς. Το πλήρωμα ισχυρίστηκε ότι η επιβάτιδα είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ και ότι σε αυτό οφειλόταν η άτακτη συμπεριφορά της.

«Είχα πιει μόνο δύο ποτήρια κρασί, αλλά δεν ήμουν μεθυσμένη» απαντά η Μπρίτζετ Νάιρ.

Μάλιστα, περνάει στην αντεπίθεση και διεκδικεί σε πρώτη φάση αποζημίωση 550 ευρώ από τον βρετανικό αερομεταφορέα επειδή την έβαλε σε μπλακ-λιστ.

Σχολιάζοντας την απαίτηση της 33χρονης εκπρόσωπος της British Airways τόνισε:

«Οι πελάτες μας και το πλήρωμα πρέπει να απολαμβάνουν τις πτήσεις τους και να μην αναστατώνονται».

Παράλληλα εξηγεί ότι «κανείς δεν αποκλείεται από τις πτήσεις χωρίς να έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι υπήρχε σοβαρός λόγος».

Πέντε Αμερικανοί επιβάτες που είχαν εμπλακεί σε εντονότατη φιλονικία στον αέρα κατέβαλαν το ανάλογο τίμημα, με το να τους απαγορευτεί δια παντός να ταξιδέψουν ξανά με τα φτερά της εταιρίας.




Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x