Ελλάδα

Μεγαλώνει το εκλογικό σώμα της ΕΠΟ

Συζητήσεις για να μεγαλώσει το εκλογικό της σώμα γίνονται στην ΕΠΟ, που κινείται σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA. Ποιες ενώσεις-μέλη αναμένεται να προστεθούν.

Έντονα συζητείται τον τελευταίο καιρό στο Γουδί το ενδεχόμενο να μεγαλώσει το εκλογικό σώμα της εκλογικής συνέλευσης της ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία κινείται σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA, που επισημαίνει ότι πρέπει να έχει λόγο σε αυτές τις διαδικασίες το γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και οι ποδοσφαιστές με τους προπονητές. Οπότε, αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των ενώσεων που θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, αναμένεται να προστεθεί το όργανο των ποδοσφαιριστών, ο ΠΣΑΠ, η ένωση προπονητών, η ένωση των διαιτητών, η ένωση του γυναικείου ποδοσφαίρου και η ένωση μπιτς σόκερ. Η τελευταία βρέθηκε εκτός της ΓΣ προσωρινά, αλλά θα επιστρέψει όπως φαίνεται.

Ακόμη, έχει… πέσει στο τραπέζι το σενάριο να αυξηθούν οι ψήφοι της Σούπερ Λίγκας σε οκτώ, αλλά πρέπει να βρεθεί τρόπος για να γίνει αυτό, διότι οι ομάδες είναι 18 και «παίζει» να γίνουν 16 οι ΠΑΕ.

Ωστόσο, για να περάσουν όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν πρώτα στο συμβούλιο της ΕΠΟ, αλλά και της Λίγκας, ενώ οι ενώσεις που θα προστεθούν δεν έχουν αυτή τη στιγμή επίσημα μητρώα, αλλά αυτό θα γίνει στο προσεχές διάστημα. Πριν την τακτική συνέλευση του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί άλλη μια εκτός απροόπτου για να τυπωθούν όλα τα θέματα στο καταστατικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x