Επικαιρότητα

Μέισον: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδεχθεί την ανατροπή του, οι «σκληροί» δεν θα εγκρίνουν συμφωνία

Τις δραματικές στιγμές πίσω από τις κλειστές πόρτες του Eurogroup μεταφέρει μέσω Twitter ο Πολ Μέισον. Τι λέει ο δημοσιογράφος του Channel 4 για την πρόταση σοκ του Σόιμπλε.

Τις δραματικές στιγμές πίσω από τις κλειστές πόρτες του Eurogroup μεταφέρει μέσω Twitter ο δημοσιογράφος του Channel 4, Πολ Μέισον.

Ο Μέισον αναφέρει ότι στο Eurogroup «ζητήθηκαν από την Ελλάδα περισσότερα μέτρα λιτότητας. Το γερμανικό πλάνο για Grexit δεν θα πετύχει. Ο Τσακαλώτος δεν μπορεί να υπογράψει χωρίς αναφορά για το χρέος».

Παράλληλα, προσθέτει ότι «με άλλα λόγια επικρατεί η ίδια κατάσταση που υπήρχε πριν έξι μήνες - Αλλά οι Γερμανοί τώρα ανοιχτά ωθούν σε ένα Grexit και το ΔΝΤ σε ελάφρυνση του χρέους - Η ΕΕ έχει παραλύσει».

Τέλος ο Μέισον αναφέρει ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδεχθεί την ανατροπή του, τα κόμματα υπέρ της Μέρκελ δεν θα το εγκρίνουν».

Αναφορικά με το έγγραφο του Σόιμπλε για πενταετές «τάιμ άουτ» από την Ευρωζώνη, ο Μέισον σχολιάζει ότι «διέρρευσε. Δεν είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μία τέτοια προσβλητική πρόταση είναι πραγματική».

inner

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x