Επικαιρότητα

Μέλη της «σπείρας των χρηματοκιβωτίων» πυροβόλησαν τους αστυνομικούς

Σε υποομάδα της περιβόητης «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων» ανήκουν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι ένοπλοι που άνοιξαν πυρ εναντίον ανδρών της ΟΠΚΕ

Σε υποομάδα της περιβόητης «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων» ανήκουν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι ένοπλοι που άνοιξαν πυρ εναντίον ανδρών της ΟΠΚΕ στα Άνω Λιόσια.

Η συμπλοκή έγινε χθες λίγο πριν τις 4.00 τα ξημερώματα όταν η ομάδα κακοποιών δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών καταφέρνοντας να διαφύγει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν Ρομά, οι οποίοι πιθανότατα ανήκουν σε μία από τις υποομάδες της «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων» που συνεχίζουν τις επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων εταιριών. Την έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής, που δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο οι συγκεκριμένοι Ρομά να έχουν αυτονομηθεί και να προχωρούν σε ληστείες, χωρίς να ενημερώνονται οι αρχηγοί της μεγαλύτερης συμμορίας.

Λίγη ώρα πριν τη χθεσινή συμπλοκή είχαν εισβάλει, στις 3.00 τα ξημερώματα, στις εγκαταστάσεις εταιρίας παραγωγής αερίου στο Στεφάνι Βοιωτίας. Εκεί ακινητοποίησαν το φύλακα, μπήκαν στο κτίριο και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ξηλώσουν το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων ανήκει στον φύλακα, και εξαφανίστηκαν.

Άνδρες της ΟΠΚΕ τους έκαναν σήμα να σταματήσουν στα Άνω Λιόσια, δέχθηκαν πυρά και ανταπέδωσαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Παρά την κινητοποίηση στη δυτική Αττική δεν εντοπίστηκαν χθες οι δράστες, οι οποίοι θεωρείται δεδομένο ότι διατηρούν κρησφύγετα στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x