Euroleague

Μεσίνα: «Να τα αφήσουμε όλα πίσω μας»

Η ΤΣΣΚΑ έφτασε δύο φορές κοντά στο να τελειώσει την σειρά των προημιτελικών με τον ΠΑΟ, όμως στο πέμπτο ματς των δύο ομάδων οι Μοσχοβίτες θα πρέπει να το ξεχάσουν αυτό όπως εξήγησε ο Ετόρε Μεσίνα.

ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός βρίσκονται στο 2-2 στη μεταξύ τους προημιτελική σειρά της Euroleague και την Παρασκευή στη Μόσχα θα κονταροχτυπηθούν με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Final 4. Ο Ετόρε Μεσίνα τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν όσο προηγήθηκαν και ακολουθώντας το πλάνο τους με ενέργεια να πάρουν τη νίκη.

«Πάμε στο πέμπτο ματς, ο καθένας έχει από δύο νίκες. Εμείς βρεθήκαμε δύο φορές κοντά στο να τελειώσουμε τη σειρά», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός των Μοσχοβιτών και συνέχισε:

«Πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω μας, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, στο πλάνο μας και να παίξουμε με πάθος για 40 λεπτά».

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, σχολίασε: «Πρέπει να ξεχάσουμε τις ήττες μας, πράγμα που είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Το γεγονός ότι είχαμε προβάδισμα 2-0 και τώρα βρισκόμαστε στο 2-2 δεν είναι εύκολο να το βγάλεις από το κεφάλι σου. Χρειάζεται ξεκούραση, συγκέντρωση, ανασύνταξη και να παίξουμε σαν να μην υπήρξαν τα προηγούμενα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x