F1

Μετά το «επεισόδιο» στο Βέλγιο, Πέρες και Οκόν έβαλαν στη μέση τον Φέτελ (pic)

Συμφιλιωμένοι εμφανίστηκαν οι πιλότοι της Force India έπειτα από την μεταξύ τους κόντρα στο βελγικό Grand Prix, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ σε ρόλο "ειρηνοποιού".

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του ιταλικού Grand Prix, στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο Σέρχιο Πέρες και ο Εστεμπάν Οκόν, λίγες ημέρες μόνο μετά την επαφή που είχαν στο βελγικό Grand Prix και τις εκατέρωθεν δηλώσεις που ακολούθησαν. Μαζί τους βρισκόταν και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος θυμήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό και θέλησε να τους συμφιλιώσει.

inner

Όσον αφορά αυτά που ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, οι δύο πιλότοι της Force India εμφανίστηκαν ενωμένοι. Συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Πέρες ανέφερε ότι: «Είχαμε κάποιες επαφές στους τελευταίους αγώνες και μετά το βελγικό Grand Prix έκανα με τον Εστεμπάν μία ειλικρινή συζήτηση. Πρέπει να προχωρήσουμε και να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας. Πιστεύω ότι πρέπει να χτίσουμε τη σχέση μας από την αρχή και να κοιτάξουμε να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας».

Ο Εστεμπάν Οκόν, από την πλευρά του, τόνισε ότι: «Ό,τι έγινε, έγινε και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να δουλέψουμε για την ομάδα, ώστε να φτάσει εκεί που τις αξίζει. Πιστεύω ότι και οι δύο ξεπεράσαμε τα όρια».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x