Κύπρος

Μια «ανάσα» από τα ημιτελικά η Ομόνοια

Προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου πήρε η Ομόνοια μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Καρμιώτισσα, ενώ ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς του Οθέλλου με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Τον τίτλο του μεγάλου φαβορί δικαίωσε η Ομόνοια, καθώς επικράτησε με 2-0 της Καρμιώτισσας στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου. Στον άλλο αγώνα της ημέρας για τον ίδιο θεσμό ο Οθέλλος με την ΑΕΚ Λάρνακας άφησαν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους για τον επαναληπτικό μετά το 1-1.

Στη Λευκωσία, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23’, όταν ο Ρούμπιο εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Ηρακλέους σε σουτ του Λομπιανίτζε και την έσπρωξε στα δίχτυα. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου, παρά την πίεση τους στα καρέ του Ηρακλέους. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια συνέχισε να ασκεί πίεση και ο Σκέμπρι στο 89’ "έγραψε" το τελικό 2-0.

Στο ντέρμπι της Λάρνακας, ο Οθέλλος προηγήθηκε με δυνατό διαγώνιο σουτ του Βέρα στο 62’. Στη συέχεια, η ΑΕΚ πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσα και έχασε καλή ευκαιρία με τον Καταλά στο 71’. Όμως, ο Ισπανός αμυντικός έδωσε τη λύση στο 90+1’, καθώς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Συνοπτικά τα ματς:

Ομόνοια-Καρμιώτισσα 2-0
(23’ Ρούμπιο, 89’ Σκέμπρι)

Οθέλλος-ΑΕΚ Λάρνακας 1-1
(62’ Βέρα, 90+1’ Καταλά)


Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x