Επικαιρότητα

Μικρό παιδί πέφτει από φορτηγό στο δρόμο!

Εκπληκτική σκηνή σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της κινεζικής πόλης Σουζού, με ένα 2χρονο αγοράκι να περπατά στη μέση της ασφάλτου, καταγράφηκε σε βίντεο.

Ένα μικρό παιδί έπεσε από κλειστό φορτηγό, όταν άνοιξε, άγνωστο πώς, η πίσω πόρτα του οχήματος που ήταν εν κινήσει σε δρόμο της πόλης Σουζού στην επαρχία Γιανγκσού της ανατολικής Κίνας.

Η όλη σκηνή καταγράφηκε από κάμερα του αυτοκινήτου που ακολουθούσε.

Όπως έγινε γνωστό, το μόλις 2 ετών αγοράκι –που αποδεικνύεται ότι παραείναι ζωηρό, καθόταν αρχικά στη θέση του συνοδηγού.

Μπουσούλησε μέχρι τα πίσω καθίσματα, και από την πόρτα που άνοιξε ξαφνικά, έπεσε στο δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος που ερχόταν πάτησε αμέσως φρένο για να μην χτυπήσει το παιδάκι και άρχισε να κορνάρει για να ειδοποιήσει τον μπροστινό που ξεκίνησε χωρίς να έχει καταλάβει ακόμη τίποτα.




Στο βίντεο φαίνεται ο μπόμπιρας ανάμεσα σε αυτοκίνητα που κινούνται.

Τελικώς, ο απρόσεχτος οδηγός που είναι και παππούς του μικρού, έρχεται τρέχοντας προς τον εγγονό του και τον παίρνει, ανακουφισμένος, στα χέρια.

Όμως, αν δεν ήταν ο πρώτος οδηγός που έκανε προσεκτικά στην άκρη το όχημά του και τον μάζεψε από την μέση της λεωφόρου, μπορεί ο μικρός και να μη ζούσε.

«Ήμουνα σταματημένος στο κόκκινο φανάρι. Ξαφνικά ένας οδηγός άρχισε να μου κορνάρει και να μου λέει ότι είχε πέσει από το φορτηγό μου ένα παιδί», είπε ο παππούς που καλό θα ήταν να πάει, αμέσως, και να … παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης.


Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x