Βαγγέλης Νεραντζιάς

Μικρό ρίσκο, μεγάλος παίκτης!

Το πείσμα του Λέτο για την επιστροφή στον Παναθηναϊκό και το μικρό ρίσκο των πράσινων. Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς

Μοιάζει ξαφνικό καθώς δεν έγινε σίριαλ, αλλά όλα συνέβησαν μέσα σε λίγες μέρες. Ο Σεμπάστιαν Λέτο ετοιμάζεται για την επιστροφή… και ομολογουμένως, αυτό ήταν το κερασάκι στη πράσινη μεταγραφική τούρτα!

Ο Αργεντινός έκανε ότι μπορούσε για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και αυτές τις στιγμές που γράφεται το κείμενο, ο ίδιος ποστάρει στο twitter για "όνειρο που γίνεται πραγματικότητα" συνοδευόμενο απο το "Seven Nation Army"… Σαν άλλος οπαδός!

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η ποιότητα και το ταλέντο του ξεχειλίζουν και στην Ελλάδα κάνει τη διαφορά. Ναι, έχει περάσει δύσκολες στιγμές με τραυματισμούς, χρειάζεται ρυθμό και παιχνίδια, αλλά είναι ακόμη 29 χρονών…

Εκτίμηση μου είναι ότι αν υπήρχε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που θα μπορούσε να εκτοξεύσει και πάλι την καριέρα του ταλαντούχου επιθετικού, αυτό είναι στον Παναθηναϊκό, κάτι που ξέρει καλύτερα ο ίδιος και εξηγεί όλα τα υπόλοιπα...

Οι Ιταλοί της Κατάνια αντιλήφθηκαν την «κάψα» του να γυρίσει στην Ελλάδα και πιέζοντας ως τη τελευταία στιγμή, τον ανάγκασαν να χαρίσει όλα τα δεδουλευμένα. Δεν πτοήθηκε το έκανε, έστω κι αν αρχικά η συμφωνία τους ήταν το ποσό να μοιραστεί στη μέση.

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι αυτοπροτάθηκε αρχικά στο τριφύλλι και δέχθηκε να μπουν όροι για τις συμμετοχές του μέχρι το καλοκαίρι, ενώ αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, οι δύο πλευρές θα χωρίσουν κοινή συναινέσει.

Σημαντική παράμετρος το τεράστιο γκελ που κάνει στο κόσμο του τριφυλλιού, που ονειρεύεται από τώρα τη στιγμή που θα τον δει και πάλι στα πράσινα στη Λεωφόρο.

Το χειρότερο σενάριο, θα είναι ο Παναθηναϊκός να χάσει κάποια χρήματα και ο Λέτο να μην δέσει με την ομάδα. Το καλύτερο και πιθανότερο είναι ο Σέμπα να χαρίσει ξανά όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στους φίλους του τριφυλλιού και όχι μόνο.

Συνυπολογίζοντας όλα αυτά δεν βρίσκω τρόπο για να βγει χαμένος ο Παναθηναϊκός από αυτό το deal…Μικρό ρίσκο, μεγάλος παίχτης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x