Stoiximan Super League

Μίλησε ο αρχηγός…

Ο Φερνάντο Ουσέρο, με ένα εκπληκτικό γκολ έσωσε την παρτίδα για τον Αστέρα, χαρίζοντάς του την ισοπαλία, 1-1, κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοητήνη.

Την «ανάσταση» του Φερνάντο Ουσέρο την περιμένουν καιρό στον Αστέρα Τρίπολης. Στην Κομοτηνή, με ένα υπέροχο γκολ, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 κόντρα στον Πανθρακικό, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι.

Ο Τζάνης άνοιξε το σκορ στο 7’, εκμεταλλευόμενος «παιδικό» λάθος του Πιπίνη, ενώ ο αρχηγός των Αρκάδων, με έναν κεραυνό στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, αφού αρχικά αποβλήθηκε ο Σαρακατσάνος στο 63’ και ο Γκοϊάν στο 78’. Συνεχίζουν… χέρι-χέρι οι δύο ομάδες στην βαθμολογία, έχοντας πλέον από 14 πόντους.

Το ματς:


Όταν η γηπεδούχος ομάδα προηγείται μόλις στο 7ο λεπτό, τα πράγματα για εκείνη γίνονται πολύ απλά. Ειδικά όταν η αντίπαλος μακριά από την έδρα της… «ψάχνεται». Ο Τζάνης εκμεταλλεύτηκε το… ερασιτεχνικό λάθος του Πιπίνη και άνοιξε το σκορ για τον Πανθρακικό βάζοντάς τον από πάρα πολύ νωρίς στη θέση του οδηγού. Μάλιστα, οι «πράσινοι», στην προσπάθειά τους να δώσουν χώρο στον Αστέρα να ανεβάσει την αμυντική του γραμμή έβρισκαν πολλούς κενούς χώρους στην κόντρα και έβγαζαν φάσεις.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν και πάλι αγνώριστος. Κομμένος στη μέση, με τους Εντό και Ουσέρο να δείχνουν πως δεν μπορούν να αφομοιώσουν τα όσα θέλει από αυτούς ο Βεργέτης, με τον Μπαράλες να δείχνει πως δεν μπορεί να καλύψει τις επιθετικές απαιτήσεις του Αστέρα, με τον Ναβάρο να επιστρέφει σε μια θέση που τον μάθαμε αλλά να μην μπορεί να αποδώσει και τον Ντε Μπλάσις να παλεύει για όλους. Το πρώτο μέρος θα μπορούσε να φέρει γκολ μόνο στον Πανθρακικό, ίσως και παραπάνω από ένα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, όμως σύντομα ο Βεργέτης προσπάθησε να διορθώσει τα… πολλά κακώς κείμενα της ομάδας του. Απέσυρε τον Πιπίνη, γύρισε τον Ναβάρο δεξί μπακ και έδωσε την ευκαιρία και στον Ουρτάδο να κινείται δεξιά κάνοντας λίγο πιο επιθετικό τον Αστέρα. Λίγο αργότερα δικαιώθηκε, όταν ο Ουσέρο με μια «φωτοβολίδα» έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο παιχνίδι, λίγο αργότερα επήλθε αριθμητική ανισορροπία όταν ο Σαρακατσάνος σε σύντομο διάστημα είδε δύο κίτρινες κάρτες και έφυγε για τα αποδυτήρια. Αυτό προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί ο Αστέρας, ο οποίος όμως είδε και τον Γκοϊάν να φεύγει νωρίτερα για τα αποδυτήρια, επίσης με δεύτερη κίτρινη, σε ένα παιχνίδι με πολλές κάρτες από τον Θάνο. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή από τα Γρεβενά βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Εμπόου, Λαδάκης, Τζάνης, Ρομέου, Κάσες (75’ Ζεκίνια), Ίγκορ (67’ Ντιόγκο).

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Κατσικοκέρης, Σκλιοπίδης, Τριανταφύλλου, Χασομέρης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Κοντοές, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Πιπίνης (57’ Ουρτάδο), Εντό (64’ Μπακασέτας), Ουσέρο, Μουνάφο (85’ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Μπαράλες.

Στον πάγκο: Μπαντής, Γκρατσίνι, Τσαμπούρης, Χουάνμα.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής



Control room





Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x