Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μήνας αποδείξεων για Λίβερπουλ

Αν καταφέρει κι αντέξει το βαρύ πρόγραμμα το προσεχές διάστημα, η Λίβερπουλ θα δείξει πως πράγματι μπορούν να πιστέψουν οι οπαδοί της ότι θα μπει τέλος στην αναμονή 29 ετών για πρωτάθλημα

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μετά και τη νίκη στο Λονδίνο επί της Τότεναμ, αυτό που βγάζει προς τα έξω η ομάδα του Κλοπ για τη φετινή σεζόν είναι μια σοβαρότητα και σιγουριά στο γήπεδο, παίρνοντας παιχνίδια ακόμα κι όταν δεν παίζει καλά. Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία για μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο και καταφέρνει σε μια μέτρια μέτρα να πάρει και τους τρεις βαθμούς.

Η προσθήκη του Φαν Ντάικ στα στόπερ και του Άλισον το φετινό καλοκαίρι, αποτέλεσαν κομμάτια που ενώθηκαν σε ένα παζλ ικανό να οδηγήσει τη Λίβερπουλ σε ασφαλές μονοπάτι. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έδειξε να έχει μάθει από το λάθος που έκανε κόντρα στη Λέστερ και μόνο σε καλό του βγήκε η γκάφα, από τη στιγμή που ήταν απόλυτα σοβαρός απέναντι στην Τότεναμ.

Μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, το πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους οι «κόκκινοι» είναι μαρτύριο, αλλά και μια αποστολή αποδείξεων για την ικανότητα της ομάδας να βάλει τέλος στην ανομβρία 29 ετών όσον αφορά την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Τα επόμενα τρία ματς πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα κρίσιμα κόντρα σε Σαουθάμπτον, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Οι «άγιοι» παραδοσιακά δυσκολεύουν το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, έχουν πάρει νίκη στο «Άνφιλντ» επί εποχής Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπουλ, ενώ έχουν γίνει και ο κακός δαίμονας του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας μια ισοπαλία δίχως τέρματα τον Μάιο του 2017, ενώ έχουν προκαλέσει κι έναν οδυνηρό αποκλεισμό στους «κόκκινους» στο Λιγκ Καπ!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x