Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αξίζει… χειροκρότημα: Είτε πάρει το πρωτάθλημα, είτε όχι, ο Αρτέτα έκανε ξανά την Άρσεναλ διεκδικήτρια του τίτλου!

Την παρέλαβε σε πολύ άσχημες ημέρες. Πήρε ένα Κύπελλο Αγγλίας, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί όμως, την είδε μέχρι και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μικέλ Αρτέτα δούλεψε πολύ. Ήθελε να δημιουργήσει τη δική του Άρσεναλ. Αυτή είναι η έκδοση της τελευταίας διετίας. Μία ομάδα που παλεύει πολύ, κερδίζει εντυπωσιακά, είναι ανώτερη των αντιπάλων της, δεν χάνει από… κανέναν ή γενικώς εύκολα σε ματς του Big 6. Διεκδικεί πρωτάθλημα, και ακόμη και αν δεν το κατακτήσει, ο κόσμος της περιμένει να την δει κάθε εβδομάδα. Η Άρσεναλ έχει επιστρέψει και ο Μικέλ Αρτέτα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Είχαμε πει ξεκάθαρα πριν από την έναρξη της συνάντησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, πως αν οι «κανονιέρηδες» δεν μπορέσουν να κερδίσουν στο «Έτιχαντ», για πρώτη φορά μετά από το 2015, θα πρέπει τουλάχιστον να μην ηττηθούν.

Θα έπρεπε να αντέξουν κόντρα σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια τους κέρδιζε άνετα και να την διατηρήσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Με τον τρόπο αυτόν, δεν θα έχαναν από τη Μάντσεστερ Σίτι για δεύτερη φορά φέτος στην Premier League και θα παρέμεναν η μοναδική ομάδα εντός του 2024 στο «Νησί», που έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 25 βαθμούς, από εννέα αναμετρήσεις. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x