Πόλο

Μήνυμα… Ευρωπαϊκού απ' την Εθνική Γυναικών

Την δεύτερη θέση κατέκτησε στο διεθνές τουρνουά Θέτις Καπ η Εθνική Πόλο Γυναικών, επικρατώντας 10-9 της Ουγγαρίας και έδειξε έτοιμη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Θέτις Καπ η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών, επικρατώντας 10-9 της Ουγγαρίας στο ματς που έκλεισε την αυλαία του διεθνούς τουρνουά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε τον καλύτερο της εαυτό κόντρα στους οικοδεσπότες του ερχόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έστειλε δυναμικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Μετά και απ’ αυτή τη νίκη η Ελλάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με την Ουγγαρία που τερμάτισε στην κορυφή και την Ολλανδία που έμεινε τρίτη στην τριπλή ισοβαθμία, ενώ τελευταία χωρίς να πάρει βαθμό έμεινε η Κίνα.

Ελλάδα – Ουγγαρία 10-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 2-3, 4-3

ΕΛΛΑΔΑ: Κούβδου, Τσουκαλά 3, Χαραλαμπίδου Ι., Πλευρίτου Μ. , Χαραλαμπίδου Στ. , Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 1, Κότσια, Μανωλιουδάκη 2, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου Χρ.

Ουγγαρία: Μπολονάι, Ξιγκάνι, Ανταλ 2, Kιστελέκι Ν 1, Σουτς 1, Tακαξ, Κιστελέκι Χ. 2, Κεστχέι 3, Toθ, Μπούϊκα, Ίλες, Γκάνγκλ, Kάσο

Η τελική βαθμολογία:
Ουγγαρία : 6
Ελλάδα: 6
Ολλανδία: 6
Κίνα : 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x