Euroleague

Μίροτιτς: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα»

Ικανοποιημένος από το 2-0 είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, αλλά γνωρίζει πως η Ρεάλ θα έχει δύσκολο έργο στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν επαναπαύεται στο 2-0 της Ρεάλ απέναντι στον Ολυμπιακό και περιμένει την αντίδραση των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη μας. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να φτάσουμε στο 2-0, αλλά ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα και γνωρίζουμε πως θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και δύσκολα για μας», τόνισε ο 23χρονος φόργουορντ.

«Δείξαμε χαρακτήρα αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης την τελευταία διετία. Οι αντίπαλοί μας άλλαξαν κάποια πράγματα στην άμυνά τους και μας δυσκόλεψαν περισσότερο, αλλά καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πάντως, γιατί ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά ποτέ και μάχεται μέχρι το τέλος», πρόσθεσε.

Τέλος, για την καταπόνηση της ομάδας του, είπε: «Σίγουρα υπάρχει κόπωση, αλλά αυτό δεν είναι πρωτεύον. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ, είμαστε μεν κουρασμένοι αλλά θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, αν γίνεται το ταχύτερο δυνατό, για να ξεκουραστούμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x