Stoiximan Super League

Μόνο τον… εαυτό του δεν μήνυσε ο Σκόρδας!

Σε 35 άτομα που συμμετείχαν στις διοικήσεις της ΠΑΕ Άρης από το 2009 μέχρι και μετά έκανε μήνυση ο Λάμπρος Σκόρδας, εξαιρώντας φυσικά τον εαυτό του.

Αντιμέτωπος με όλο τον Άρη έρχεται ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος 35 μελών της ΠΑΕ Άρης από το 2009 και μετά!

Αν και νομίζαμε πως φέτος τα έχουμε δει όλα με τις υποθέσεις των «κιτρίνων», οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου προχώρησε σε μία πρωτοφανή κίνηση, μηνύοντας τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης και της Κοινωνίας Μελών Άρη μέχρι και σήμερα, την ημέρα δηλαδή που αποχώρησε από τη διοίκηση του συλλόγου εκείνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκόρδας κάνει λόγο για απιστία και απάτη (αρχικά στη μήνυση η κατηγορία ήταν για σύσταση εγκληματικής οργάνωση αλλά το απέσυρε ο εισαγγελέας), αλλά πίσω από αυτό φαίνεται πως θέλει να χρησιμοποιήσει την κίνησή του ως πειστήριο, ενώπιον του δικαστηρίου, στην αίτηση αναστολής της απόφασης (559/14), βάση της οποίας καθαιρέθηκε η διοίκησή του, με την δικάσιμο να έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαϊου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου αναμένεται να ισχυριστεί πως για όλα τα δεινά του Αρη ευθύνονται οι διοικήσεις από το 2009 και έπειτα, τις οποίες και εμήνυσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x