Stoiximan Super League

Μόνος του και όλοι σας!

Την όρεξη του ΠΑΟΚ για την τρίτη σερί νίκη έκοψε ο Τζόρβας! Ο τερματοφύλακας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κράτησε όρθια, 0-0, στην Τούμπα την ομάδα του και τον «δικέφαλο του Βορρά» στο -8 από την κορυφή.

Τρομερή «γκέλα» για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αν και ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και αγωνιζόταν για περίπου 60’ λεπτά με παίκτη περισσότερο (αποβλήθηκε στο 40’ ο Μίνγκας με δεύτερη κίτρινη) δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του «κέρβερου» Αλέξανδρου Τζόρβα, που με σειρά επεμβάσεων σε όλο το ματς (14) χάρισε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» έναν «χρυσό» βαθμό.

Πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς, που «σπατάλησε» ένα σορό ευκαιρίες, στην έδρα της. Πρώτος βαθμός και για τους παίκτες του Λόρι Σάντσες μακριά από τη Ριζούπολη στη Σούπερ Λίγκα.

Έντονες διαμαρτυρίες στην «Τούμπα» για τέρμα του Νέτσιντ στο 90+4’, που ακυρώθηκε από τον Κύζα, ο οποίος είχε καταλογίσει νωρίτερα επιθετικό φάουλ του Αθανασιάδη.


Το ματς:



Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς θέλησαν να δείξουν από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις τους και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Την όρεξη του Στοχ και των υπόλοιπων παικτών του «δικέφαλου του Βορρά» όμως, έκοψε είτε ο Τζόρβας είτε η ατυχία στην τελική προσπάθεια.

Μετά το πέρασμα των πρώτων 25 λεπτών ο Απόλλων άρχισε να στέκεται καλύτερα αμυντικά και να κλείνει τα κενά στα μετόπισθεν. Η διπλή ζώνη άμυνας άρχισε να εφαρμόζεται καλύτερα από τους παίκτες του Λόρι Σάντσεζ, που παρότι είχαν μόλις το 27% της κατοχής έναντι 73% και είδαν τον Μίνγκα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40’, κράτησαν εύκολα το 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Εξίσου δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, με τη μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη μπροστά από την εστία του Απόλλωνα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» άρχισε να πολιορκεί και πάλι την μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων, που κατά κύριο λόγο κράτησαν το «μηδέν» μέχρι το 70’ χάρη στις εννέα επεμβάσεις του Αλέξανδρου Τζόρβα.

Η είσοδος του Κατσουράνη στον χώρο του κέντρου σε συνδυασμό με την έξοδο του Σαλπιγγίδη δεν έδειξε να διευκολύνει την ομάδα του Στέφενς. Το δεκάλεπτο μέχρι το 80ο λεπτό ήταν άνετο για τους φιλοξενούμενους, που στα τελευταία λεπτά του ματς είδαν και πάλι τον «φύλακα άγγελο», Τζόρβα, να τους γλυτώνει από την ήττα και να τους χαρίζει τον πρώτο βαθμό μακριά από την έδρα τους.





Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Τζαβέλλας (72’ Νέτσιντ), Τζιόλης (59’ Κατσουράνης), Λάζαρ, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (59’ Βούκιτς), Αθανασιάδης

Στον πάγκο: Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Ολίσε

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (21’ Χατζηζήσης), Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Μπάρκογλου (57’ Παπαζαχαρίας), Πετρόπουλος (76’ Τσιλιγκίρης)

Στον πάγκο: Γουμαγιάς, Διαμάντης, Δημογιάννης, Βέρτζος.

Διαιτητής: Γιώργος Κύζας

Γήπεδο: Τούμπα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x