Γενικά

Το SMS του Μπαλτάκου στον Γιαννακόπουλο

Διαβάστε στο sportfm.gr την αντίδραση του Δημήτρη Μπαλτάκου, όταν ενημερώθηκε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον αναζήτησε στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Όπως σας αποκάλυψε νωρίτερα ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέβη το μεσημέρι στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με σκοπό να μιλήσει με τον Δημήτρη Μπαλτάκο, μετά και τις καταγγελίες του τελευταίου, κατά την πρωινή του ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος του Α.Ο, όμως, δεν ήταν στα γραφεία της «μάνας του λόχου», αλλά σε ραντεβού που είχε σε περιοχή των βορείων προαστίων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μπαλτάκος ενημερώθηκε άμεσα για την επίσκεψη του κ. Γιαννακόπουλου και του μετέφερε, μέσω ανθρώπων που ήταν στα γραφεία, ότι θα βρίσκεται εκεί σε περίπου μια ώρα. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, αρχικά, τόνισε ότι θα τον περιμένει, αλλά έπειτα από λίγα λεπτά, λόγω υποχρεώσεων που είχε, ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει, όπως και έκανε.

Στη συνέχεια, λοιπόν, όταν ο Δημήτρης Μπαλτάκος επέστρεψε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, έστειλε SMS στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενημερώνοντάς τον ότι βρίσκεται εκεί και όποτε έχει χρόνο μπορεί να επισκεφτεί ξανά τα γραφεία για να μιλήσουν από κοντά για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα τα σημερινά. Είμαστε, πλέον, εν αναμονή της όποιας ανταπόκρισης του κ. Γιαννακόπουλου και του τι μέλλει γενέσθαι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x