Αγγλία

Μπέιλ: «Δεν θα παίξω ξανά για την Τότεναμ»

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά για λογαριασμό της Τότεναμ απέκλεισε ο Γκάρεθ Μπέιλ σε συζητήσεις που είχε στην εθνική Ουαλίας, όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος.

Στην αποκάλυψη ότι δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Τότεναμ προχώρησε ο Γκάρεθ Μπέιλ στους συμπαίκτες του στην εθνική Ουαλίας, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τους Λονδρέζους είναι σε εξέλιξη, ενώ κάνει λόγο για εκνευρισμό και πικρία του Ουαλού εξτρέμ που δεν κατανοεί για ποιον λόγο ακόμα η ομάδα του δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο διεθνής άσος αισθάνεται προδομένος από τη διοίκηση των «σπιρουνιών», αφού ο Ντάνιελ Λίβι είχε υποσχεθεί πέρσι τέτοιο καιρό πως αν φτάσει πρόταση από τον ισπανικό σύλλογο, τότε εκείνος δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Η πρόταση ύψους 98 εκατ. ευρώ που έχει καταθέσει η «βασίλισσα» είναι η μοναδική που έχει φτάσει στην Τότεναμ και δεν δικαιολογείται για κανέναν λόγο η στάση της.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x