Ιταλία

Μπενίτεθ: «Η Ρόμα δεν μπορεί να κρύβεται πλέον»

Ευχαριστημένος με τη βαθμολογική συγκομιδή της Νάπολι εμφανίστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ, σχολιάζοντας παράλληλα πως πλέον η πρωτοπόρος Ρόμα δεν μπορεί να κρύβεται σε ότι αφορά τους στόχους της.

Πέντε ομάδες παλεύουν για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον προπονητή της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ. «Οι Τζιαλορόσι δεν μπορούν να κρύβονται πλεόν», τόνισε αναφερόμενος στη Ρόμα και συνέχισε: «Το πρωτάθλημα το διεκδικούν πέντε ομάδες. Ακόμα και η Φιορεντίνα με την Ίντερ έχουν πιθανότητες».

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στις αρκετές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στο νικηφόρο(2-1) εντός έδρας παιχνίδι με την Κατάνια. «Σε κάποιες φάσεις ήμασταν άτυχοι και άλλες αντέδρασε σωστά ο τερματοφύλακας. Όμως με τόσες πολλές ευκαιρίες θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι και εγώ θα ήμουν πιο άνετος», είπε και πρόσθεσε: «Είμαστε στο 75 τοις εκατό. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά».

Ο πρώην προπονητής της Ίντερ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει στα… χέρια του, αλλά τόνισε πως η Γιουβέντους έχει ένα σημαντικό «όπλο» σε σχέση με τις άλλες διεκδικήτριες του τίτλου. «Το ρόστερ μας είναι καλό, αλλά η Γιουβέντους έχει την ίδια ομάδα εδώ και χρόνια και αυτό της δίνει πλεονέκτημα. Ωστόσο αν δουλέψουμε μπορούμε να πλησιάσουμε τη Γιουβέντους. Ο πρόεδρος μας έχει διαβεβαιώσει πως αν χρειαστεί θα βοηθήσει την ομάδα. Αυτό το καλοκαίρι χάσαμε έναν υπέροχο επιθετικό, τον Καβάνι, ενώ ο Κόντε έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις», τόνισε ο 53χρονος κόουτς.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x